Skip to content

blauw_scheidingsteken

RPA-Nederland geeft hier belangrijke marktpartijen, die deze software specifiek ondersteunen een podium.

Lees op deze pagina meer over de laatste ontwikkelingen binnen het RPA-platform Automation Anywhere en de daarbij ondersteunende marktpartijen.

Automation Anywhere is al meer dan 15 jaar bezig met ´de robot uit de mens te halen´. Het doel is om de eentonige, herhalende taken te automatiseren, zodat werknemers meer tijd hebben om creatief bezig te zijn met de meer gecompliceerde uitdagingen binnen een organisatie. Bij bovenstaande visie hoort de volgende missie:

Om bedrijven in staat te stellen met ongekende productiviteit en efficiëntie te werken door, zover mogelijk, elk deel van de onderneming te automatiseren met het meest intelligente en intuïtieve robot proces automatiserings platform genaamd "The Intelligent Digital Workforce".

The A2019 Platform e-book

blauw_scheidingsteken

Laatste ontwikkelingen

De nieuwste ontwikkeling van Automation Anywhere, Enterprise A2019, is het eerste RPA platform dat RPA-as-a-service aanbied voor bedrijven van elk formaat. Voor meer informatie over het nieuwe platform kunt u het e-book lezen. Daar vindt u tevens de belangrijkste karakteristieken kunt vinden. Of de blog, geschreven door Kashif Mahbub van Automation Anywhere, over het laatste nieuws betreffende A2019.

blauw_scheidingsteken

Automation Anywhere video's: